Portfolio

Sinds 2016 is Jeroen naast presentator van zijn evenementen ook actief als acteur, edelfigurant en commercieel model. Jeroen heeft al in vele commercials, tv series en films zijn opwachting gemaakt. Nadat hij in 2020 de opleiding aan de Nederlandse Acteursschool heeft afgerond heeft hij aan wat grotere producties mogen meewerken. Maar kleinere producties doet hij ook nog zeer regelmatig. Daarnaast doet hij zeer regelmatig samenwerkingen op zijn Instagram.

De Nederlandse acteursschool

In 2020 rondde Jeroen de Nederlandse Acteursschool succesvol af met een prachtige rol als Harpagon in het stuk ‘De Vrek’ van Molière. Op deze opleiding kreeg Jeroen les van talrijke succesvolle acteurs en actrices zoals Gaite Jansen en Bartho Braat. Naast deze opleiding volgde Jeroen nog enkele cursussen.

Opdrachten

Met mooie opdrachten voor bekende grote merken heeft Jeroen dus al een aantal prachtige commercials gemaakt. Als vader van een gezin, bouwvakker of zakenman. Met zijn vele ervaring in het vak en positieve energie kan hij ook bij jou een toegevoegde waarde zijn jouw commercial, bedrijfsfilm of fotoshoot.

Neem vrijblijvend contact op via 06-28771810 of via het onderstaande contactformulier!

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het later nog eens.

Volg Jeroen Citroen op FacebookInstagram